Nuria Clotet

La
meva visió

El feminisme és en constant evolució aconseguint grans beneficis socials i a la vegada creixent en diferents direccions. A vegades ens podem sentir incòmodes o fora de joc.

La desigualtat entre gèneres normatius ha creat un impuls de projectes feministes amb moltes variants ideològiques que a vegades poden ser incòmodes emocionalment i doncs, crear rebuig social al sentir la paraula feminisme.

Per aquesta raó, he creat un espectacle social on la veu de la dona es converteix en una eina d’equilibri descartant tensions i conflictes, conduint l’espectacle cap a l’apoderament a través de l’humor. Creant un espectacle satíric i assertiu des de l’escenari; sempre basat en la meva història personal.

A través d'un espectacle que combina: cançons pròpies amb situacions quotidianes, es treballen tres elements:
Rectángulo 4 (1)
1.
El rol de la dona

És convidar-la a sentir-se còmode topant-se amb la curiositat per voler ser ella mateixa i no necessitar formar part de rols establerts per ser acceptada. Trobar-se amb un apoderament personal i únic per cada una de nosaltres.

Rectángulo 4 copia (1)
2.
Situacions quotidianes

Adonar-nos amb la proposta escènica que tenim massa poder en nosaltres mateixes per a donar-lo a qualsevol situació inesperada i aquesta situació ens pugui enfonsar en dia.

Rectángulo 4 copia 2 (1)
3.
Feminisme satíric

El poder de l’humor per sanar és un propòsit que impulsa el personatge escènic i de forma simpàtica porta a l’extrem reflexions costumistes arribant a veure absurdes escenes que ens acompanyen en els nostres pensaments cada dia.